Ontwikkel een sterke online strategie | Holder
https://assets.bettyblocks.com/bc4f4a004b1540bb97f4b35c9729df28_6529a0812f05416ab38c892726afa00b/2/strategie-pim.jpg | Holder

Van concept naar online strategie

De conceptfase is cruciaal en gaat veel verder dan alleen het verwoorden van je idee. Je vertaalt je idee door naar een solide concept met een onderbouwde business case die is afgestemd op de wensen van werkelijke, toekomstige gebruikers.

Deze vertaalslag maken we al jarenlang met onze dochteronderneming Ripplestarters. Ons team van online strategen en creatieven zijn dagelijks bezig met het transformeren van ideeën naar succesvolle online concepten.

Van online strategie naar <span>gevalideerd prototype</span> | Holder

Van online strategie naar gevalideerd prototype

Het is essentieel dat je je aannames in een vroeg stadium test, voordat het te duur wordt om nog aanpassingen te maken. Daarom bouwen we in no-time een prototype voor je, waarmee we meerdere gebruikerstesten uitvoeren en steeds aanpassingen kunnen maken. Hiermee bespaar je veel tijd en geld, en is jouw online strategie meteen goed afgestemd op jouw doelgroep.

Arjan Stet

Commercieel directeur & Business strateeg

Let's <span>team up!</span> | Holder

Let's team up!

In Holder vind je een energieke, hardwerkende, tikje eigenwijze - maar altijd toegewijde - partner die maar één doel heeft: jouw innovatie succesvol maken. Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

MAAK EEN AFSPRAAK
back

Neem contact op met Holder

Laat jouw concept door de specialisten van Holder vertalen naar een sterke online strategie.

Laat je gegevens achter en we bellen je graag even terug.