Startups | Holder
Welkom bij Holder

Succesvolle webapplicaties voor startups

 | Holder

Business applicaties voor startups

Holder is dé specialist in het realiseren van online producten en webapplicaties. Met een breed portfolio met namen als Morgenwerk, Symbid en Revolve Music hebben wij de kennis en de software in huis voor de ontwikkeling jouw platform of business applicatie.

Ons unieke team van specialisten wordt enthousiast van innovatieve startups met een online focus. Door de perfecte mix van een betrokken team, een pragmatische aanpak en een tikkeltje eigenwijsheid ondernemen we met je mee. Want zo ontstaan volgens ons de meest succesvolle online producten.

Breng jouw startup <span>succesvol online</span> | Holder

Breng jouw startup succesvol online

Van een tof idee een succesvol online product maken, dat is waar we enthousiast van worden en ook zeker in uitblinken! Als sparringspartner ondersteunen we startende ondernemers met het uitkristaliseren van het concept, dat maakt ons meer dan een technisch partner alleen. 

Van het verdienmodel tot marketingactiviteiten geven we je advies en ondernemen we met je mee. Holder helpt organisaties niet alleen online ambities te realiseren, met een breed portfolio en jarenlange ervaring dagen we je uit het beste uit jouw business te halen.

Holders Way of Working

De Holder Way of Working is de samensmelting van disciplines die nodig is om er voor te zorgen dat jouw innovatie eruit springt, makkelijk gevonden wordt en ook echt wordt gebruikt. De manier waarop jouw klanten je product of dienst ervaren staat bij ons centraal en komt terug in alles wat we voor je doen.

<span>Holders</span> Way of Working
STRATEGIE

Een goede online productstrategie is de bakermat van iedere succesvolle startup. Meer weten

PRODUCT

Bouw een state of the art product. Snel en wendbaar. Meer weten

GROEI

Zorg voor lange termijn succes met behulp van growth hacking. Meer weten

Arjan Stet

Commercieel directeur

Neem contact op met Holder

Let's teamup!

Maak kennis met ons team en komt erachter hoe zij jouw idee kunnen vertalen naar een succesvol online product.

Maak een afspraak >

back

Maak een afspraak

We bellen je graag terug! Laat je gegevens achter.

Laat je gegevens achter.