Over ons | Holder
Over Holder

Het West-Friese karakter zie je terug in de Holder Way of Working. Nuchter, hardwerkend, energiek en een tikje eigenwijs. Als sparringspartner spelen wij de bal graag over!

Maak kennis met Holder.

https://assets.bettyblocks.com/bc4f4a004b1540bb97f4b35c9729df28_580b9abb850a4e2ba3497b44354eabc1/3/tim_chris_holder_obdam.jpg | Holder

Sinds 2002 ontwikkelt Holder online producten

In 2002 begonnen twee broers Holder. Inmiddels werken ruim 95 mensen binnen de vijf zusterorganisaties aan het online succes van startups en gevestigde bedrijven.

Technische kennis is niet de enige succesfactor. Met een betrokken team vol online specialisten ondernemen we met je mee.

Fun-driven development

Ook dit is wie we zijn

Fun-driven development
Fun-driven development
Fun-driven development
Fun-driven development
Fun-driven development
Fun-driven development
Fun-driven development
back Tim Obdam

Tim Obdam

Founder

“Van een brainstormsessie en het businesswise uitdenken van een platform tot het management van onze eigen organisaties, elke dag ga ik weer nieuwe uitdagingen aan.”

Als de 'big boss' van Holder staat Tim het liefst tussen zijn mensen om een goed uitgedachte strategie in praktijk te brengen.

back Chris Obdam

Chris Obdam

Founder

"Van zolderstartup naar 12,5 jaar vol innovatieve online producten! Ik vind het gaaf om te zien wat we in deze 12,5 jaar met zijn allen hebben bereikt."

Als creatieve duizendpoot is Chris nauw betrokken bij de realisatie van de online producten. Zo wordt een goed online product uitmuntend.

back Arjan Stet

Arjan Stet

Commercieel Directeur

“Niet meepraten maar meedenken, ik zie altijd direct voor me hoe we samen met de klant het maximale uit het innovatieve idee kunnen halen. Kijk ik kritisch naar jouw plan? Ja! Maar we gaan natuurlijk voor het maximale potentieel. Enthousiast? Kom dan eens langs, dan maken we kennis.”

Als commercieel directeur is Arjan jouw eerste contactpersoon bij Holder. Met een kop koffie, een flipover en post-its worden al jouw ideeën in een online platform gegoten.

back Sander Kuijper

Sander Kuijper

Developer

“Wanneer ik met state of the art techniek innovatieve platformen ontwikkel waar mijn klanten dol enthousiast van worden, heb ik mijn doel bereikt.”

Sander is naast een uitmuntende software engineer en Head of Development & Innovation ook een uitstekende coach voor de junior engineers.

back Joris Biersteker

Joris Biersteker

Sales Executive

back Huib Jong

Huib Jong

Sales Executive

back Brendan Schoon

Brendan Schoon

Growth Hacker

“Een goed idee, maar heb je ook over de conversie nagedacht? Na een eerste brainstormsessie regel ik niet alleen de juiste mensen voor jouw online product, ik werk ook een complete opzet uit zodat jouw product optimaal zal converteren.”

Brendan is een growth hacker in hart en nieren. Hij focust zich als Product Owner altijd op het laten groeien van de online producten die hij met zijn team maakt.

back Bas Schipper

Bas Schipper

Growth Hacker

Het scherm van Bas aka de Business Analyst, de Product Owner & Growth Hacker staat steevast vol met analyse programma's. Meten is weten! Bas is niet alleen product owner maar growth hackt de online producten met de data uit deze analyse programma's.

back Walter van Geel

Walter van Geel

Projectmanager

Walter is een rasechte Product Owner én Growth Hacker. Hij is net zo goed in scrum als een topsporter in zijn sport.

back Marloes van der Meulen

Marloes van der Meulen

Projectcoördinator

back Linda Hoogenbosch

Linda Hoogenbosch

Projectcoördinator

back Benjamin Knop

Benjamin Knop

Projectmanager

back Sonja Bak

Sonja Bak

Office Manager

“Het team van Holder is heel hecht, ik voelde me dan ook na de eerste stap over de drempel direct thuis.”

Sonja is een echte spil in het web. Zij zorgt niet alleen voor dat alle personeelszaken en faciliteiten voor meer dan 30 medewerkers op orde zijn, zij staat ook klaar met een kopje koffie als je te gast bent bij ons op kantoor.

back Kim Steenis

Kim Steenis

Assistent Office Manager

back Rick Kout

Rick Kout

Financieel Administrateur

back Anouk Hoos

Anouk Hoos

Assistent Office Manager

back Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Marketing Manager

“Elke nieuwe klant verdient aandacht, elke livegang een feestje. Ik ga het verhaal van jouw online product niet zelf vertellen, laten we dat samen doen!”

Lisanne Steenis is online marketing manager bij Holder. Na haar master Persuasieve Communicatie aan de UvA ontstond de passie voor de dynamische wereld van online marketing & growth hacking.

back Carlijn Hekelaar

Carlijn Hekelaar

Recruiter

Als onze eigen 'huis'recruiter weet Carlijn precies de juiste mensen voor de functies te vinden.

back José Cats

José Cats

Recruiter

back Erwin Kenter

Erwin Kenter

Developer

back Daniel Willemse

Daniel Willemse

Developer

“Na intensief aan een kick-ass product te hebben gewerkt, is het prachtig om te zien hoe klanten dol enthousiast reageren op het eindproduct.”

Daniel is als senior software engineer een echte multitasker, zo ontwikkelt hij niet alleen voor de klanten van Holder maar is hij ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van het loyaliteitsplatform van Holders zus Prooflink. Snelheid en kwaliteit is waar Daniel voor staat.

back Ewout Quax

Ewout Quax

Developer

“Naast dat ik elke keer weer enthousiast word van de reactie van onze klanten na de livegang van een nieuw platform, geef ik mijn kennis ook graag door aan mijn collega’s.”

Met jarenlange kennis en ervaring op zak, deelt Ewout ook graag deze informatie met zijn collega’s.

back Ingmar van Stipriaan

Ingmar van Stipriaan

Developer

“Mooier, beter, gebruiksvriendelijker. Een webapplicatie is in mijn ogen pas af als elk element perfect gepositioneerd is met een gebruiksvriendelijke frontend & backend.”

Met de kennis en ervaring die hij als frontend developer heeft opgedaan, heeft Ingmar oog voor detail. Naast een vlekkeloze code, wordt het design tot in perfectie omgezet in technische hoogstandjes.

back Bryan Oemar

Bryan Oemar

Teamlead Development

“Ik krijg er een kick van als ik een webapplicatie op heb geleverd waar mensen ook direct goed mee kunnen werken. Het bedenken van oplossingen voor de problemen van onze klanten zie ik altijd als een uitdaging.”

Na zijn opleiding Technische Informatica heeft Bryan een succesvolle start gemaakt bij Holder. Revolve Music, een CMS platform voor artiesten, is een van de producten waar Bryan zijn kennis in tot uiting heeft kunnen brengen.

back Johan Vermeulen

Johan Vermeulen

Developer

“Niet alleen het ontwikkelen maar het nauwe contact dat ik met de klanten heb, maken mijn functie zo leuk en veelzijdig. Geen dag is voor mij hetzelfde.”

Jack of all trades, master of all? Dan hebben we het over Johan. Hij ontwikkelt niet alleen alle producten voor de verzekeringsmaatschappij Proteq, hij managed ook zelf het gehele proces.

back Lisette Anink-Groenen

Lisette Anink-Groenen

Developer

“Door in een inspirerende omgeving te werken, dagen we elkaar continu uit tot het ontwikkelen van de meest innovatieve online platformen.”

Als enige vrouwelijke software engineer houdt Lisette zich sterk tussen al het mannelijke testosteron. Revolve Music, het CMS platform voor artiesten, is een van de online producten van Lisettes hand.

back Peter Beers

Peter Beers

Developer

“De combinatie tussen het ontwikkelen van online producten met Ruby on Rails en het klantcontact maakt mijn functie zeer veelzijdig.”

De nieuwsgierige aard van Peter zorgt ervoor dat hij van (bijna) elke klant op de hoogte is. Hij ziet dan ook in elk product de mogelijkheden tot technische verbetering.

back Wesley Stam

Wesley Stam

Developer

"Bij Holder krijg ik de kans om de meest innovatieve online producten te ontwikkelen. En uiteraard niet alleen, maar met een team vol kennis en ervaring."

Wesley is onze nieuwste Holderiaan, maar niet de minste! Hij heeft veel kennis en ervaring met zich meegenomen.

back Peter Arentsen

Peter Arentsen

Developer

“Ik ben een vastbijter, dat zorgt ervoor dat ik graag het maximale uit mijn werk haal. De mentaliteit van Holder en de veelzijdigheid van de functie trokken mij dan ook direct aan."

De arendsblik van Peter zorgt ervoor dat het project tot het maximale potentieel wordt ontwikkeld. Sawadee is onder andere door Peter ontwikkeld.

back Ronald Kluft

Ronald Kluft

Developer

back Neal van Bakkum

Neal van Bakkum

Developer

back Michel Dolstra

Michel Dolstra

Developer

back Jordy Boer

Jordy Boer

Developer

back Justin van der Velden

Justin van der Velden

Developer

back Dani Obdam

Dani Obdam

Developer

back Yvette Obbink

Yvette Obbink

Developer

back Emiel Wit

Emiel Wit

Developer

back Jeremy Metselaar

Jeremy Metselaar

Online Marketeer

back Jeroen Elias

Jeroen Elias

Developer

back Rutger Langedijk

Rutger Langedijk

Developer

back Reinier van Altena

Reinier van Altena

Developer

back Joris Bulters

Joris Bulters

Developer

back Thomas van Ophem

Thomas van Ophem

Developer