Java developer gezocht? | Holder
Welkom bij Holder

Java developer gezocht?

 | Holder

Java development

Komt jouw ontwikkelteam continu handen te kort? Is jouw freelance developer ermee gestopt of ben je toe aan een nieuwe leverancier? Laat dit niet het succes van jouw webapplicatie beïnvloeden! Onze developers helpen, adviseren en ontzorgen je.

Holder is een online productontwikkelaar die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van state of the art webconcepten en applicaties. Door onze flexibele werkwijze en een groot allround team van developers met kennis van meerdere programmameertalen kunnen we snel schakelen en jouw team (tijdelijk) van extra ontwikkelkracht voorzien.

State of the art <span>Java ontwikkeling</span> | Holder

State of the art Java ontwikkeling

Met een sterke focus op resultaatgericht strategisch advies en technische ondersteuning versterken onze multidisciplinaire teams de ontwikkeling van grensverleggende producten van diverse (internet)ondernemers. Dat maakt ons een betrouwbare partner met een team vol getalenteerde developers die gespecialiseerd zijn in diverse programmeertalen als Python, Java, Ruby on Rails en vele andere. Samenwerken? Wij gebruiksvriendelijke jou de mogelijkheid om op projectbasis snel de webapplicatie of nieuwe features te ontwikkelen.

Hoe wij werken

Met een samensmelting van drie disciplines ontwikkelen we de meest innovatieve online producten. Wij noemen dit de Holder Way of Working

Hoe wij werken
STRATEGIE

Een goede online strategie is de bakermat van ieder succesvol bedrijf. Meer weten

PRODUCT

Bouw een state of the art product. Snel en wendbaar. Meer weten

GROEI

Zorg voor succes op lange termijn met growth hacking. Meer weten

Arjan Stet

Commercieel directeur

Neem contact op met Holder

Let's teamup!

Wil je eens kennismaken? Of gewoon meer weten over ons of onze way of working?

Maak een afspraak >

back

Maak een afspraak

Maak kennis met de developers van Holder en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

Laat je gegevens achter.