Holder feliciteert Symbid met de 5 miljoen mijlpaal
Holder feliciteert Symbid met de 5 miljoen mijlpaal
Lisanne Steenis

Holder feliciteert Symbid met de 5 miljoen mijlpaal

  • Lisanne Steenis
  • 26 Sep 2014

Crowdfunding platform Symbid viert deze week het behalen van de 5 miljoen euro aan crowdfundings mijlpaal. Hiermee laten zij direct het succes en kracht van crowdfunding binnen zowel Nederland als wereldwijd zien.

"We zijn verheugd om deze mijlpaal te behalen na een aantal drukke maanden bij Symbid," zegt Korstiaan Zandvliet, mede-oprichter en CEO van Symbid. "De exponentiële groei van de wereldwijde crowdfunding investeringen blijft ons verbazen. We kijken nu al uit naar het behalen van de 10 miljoen euro mijlpaal in 2015.". Dat het goed gaat met Symbid is zeker. Met meer dan 1,55 miljoen dollars aan investeringen gedurende het tweede kwartaal van dit jaar, een groei van 860% in vergelijking met 2013, neemt Symbid een sterke positie in in de markt. Symbid heeft het afgelopenn semester verschillende proposities gefinancierd, waaronder BrightNL, GrondVrij en Wezp. Ook collega Lendahand, tevens een platform van Holders hand, heeft haar plannen middels crowdfunding op Symbid kunnen financieren. 

Wij van Holder zijn dan ook erg trots op deze startup die binnen enkele jaren is uitgegroeid tot een zeer succesvolle organisatie.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Lisanne Steenis is online marketing manager bij Holder. Na haar master Persuasieve Communicatie aan de UvA ontstond de passie voor de dynamische wereld van online marketing & growth hacking.

back

Laat je gegevens achter.