De kop is eraf! | Holder
Holder Blog
Lisanne Steenis

De kop is eraf!

  • Lisanne Steenis
  • 15 Jun 2009

Vanavond is het startsignaal eindelijk gegeven: de Holderianen Tim, Dax en moi (Paul) hebben de eerste gezamenlijke looptraining gedaan voor de welbekende (en voor sommigen beruchte) Dam tot Damloop.

Het was een aardige 6,5 kilometer; niet slecht voor een beginner denk ik dan ;) Wel moet ik toegeven dat ik telkens aan de noodrem trok. Dax en vooral Tim hadden eigenlijk wel door kunnen trekken. De laatste 100 meter moest ik van Tim nog alles uit de kast halen en een klein Rocky momentje voor de hoofdingang van ons pand (zonder de muts en sneeuw) was een feit :P

Nu, driekwartier en een maaltijdsalade later, voel ik het best wel aan mijn dijbenen. Maar goed, bij de eerste keer moet ik geen wonderen verwachten; aanhouden de trainingen.

Alle anderen die zich ook voorbereiden voor de Dam tot Damloop veel succes en tot in September. En wat betreft de Holder looptrainingen: To be continued...!

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Marketing Manager

Lisanne Steenis is online marketing manager bij Holder. Na haar master Persuasieve Communicatie aan de UvA ontstond de passie voor de dynamische wereld van online marketing & growth hacking.

back

Laat je gegevens achter.