Ruby on Rails | Holder
Ruby on Rails | Holder
Bij Holder staan we dagelijks met onze voeten in de West-Friese klei. Met een ambitieus team Ruby on Rails ontwikkelaars bouwen we 100% Ruby on Rails webapplicaties, platformen en business apps voor onze klanten. Chris Obdam, CEO
Chris Obdam
Ruby on Rails | Holder

100% Ruby on Rails

Laat je door ons verrassen

Holder ontwikkelt al jarenlang unieke online producten in het Ruby on Rails ontwikkelframework. Met meer dan 20 Ruby on Rails developers heeft Holder het grootste en bekendste Rails ontwikkelteam van Nederland in huis. Van een grensverleggend 100% online uitzendbureau tot diverse crowdfunding platformen, met Ruby on Rails ontwikkelen we de meest unieke webapplicaties.


Arjan Stet Arjan Stet
Commercieel Directeur
"Succes begint bij ambities. En daar is een gezonde dosis creativiteit en durf voor nodig. Met onze betrokken werkwijze en pragmatische aanpak ontzorgen we je en realiseren we jouw online ambities!"

Leer ons kennen

Holder is een online product ontwikkelaar die gespecialiseerd is in het bouwen van unieke online platformen en webapplicaties in het Ruby on Rails ontwikkelframework. Dankzij Ruby on Rails kunnen we in een kortere ontwikkeltijd een onderhoudsrijke, flexibele applicatie ontwikkelen waar onze klanten nog jaren van kunnen profiteren. Inmiddels hebben we een breed portfolio met unieke online producten, zoals het e-commerce platform Vimodos, het platform van de reisorganisatie Sawadee en crowdfunding platform Symbid.

Op zoek naar een Ruby on Rails webapplicatie?
Maak dan een afspraak voor een creatieve brainstormsessie met onze Ruby specialisten.

Je bent van harte welkom in Obdam!
Neem contact met ons op> Neem contact op met Holder.


Bekijk onze Ruby on Rails producten

Ruby on Rails | Holder

E-commerce platform van Vimodos

Concurreren in de e-fashion vraagt om een verfrissende aanpak die het verschil maakt ten opzichte van andere aanbieders. Professionaliteit en creativiteit komen samen in het e-commerce platform van Vimodos waar klanten continu worden geprikkeld. Inspireren en innoveren staan centraal voor de perfecte winkelervaring. "Samen met Holder hebben wij een unieke webshop op maat gerealiseerd die uitstekend vindbaar is op het internet. Dankzij unieke systeemintegraties kunnen wij onze klanten altijd 24 x 7 zo goed mogelijk van dienst zijn. aldus Margriet de Kroon van Vimodos.
Bekijk ons gehele team>

Het technische team van Vimodos

  • Chris Obdam Founder
  • Daniel Willemse Software Engineer
  • Ingmar van Stipriaan Software Engineer
  • Sander Kuijper Software Engineer
Ruby on Rails | Holder

Het platform van reisorganisatie Sawadee

Na een succesvolle samenwerking met Holder profiteert Sawadee nu van een innovatieve website met slimme en flexibele backend. In het nieuwe design staat het inspireren en de serviceverlening aan de klant centraal. Bastiaan Govers is binnen Sawadee verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten, hij vertelt: "We zijn tot een site gekomen die inspireert, waar de reizigers bij kunnen wegdromen en die de bezoeker makkelijk in contact brengt met Sawadee!".
Bekijk ons gehele team>

De Holderianen van Sawadee

  • Brendan Schoon Projectmanager
  • Ewout Quax Software Engineer
  • Peter Arentsen Software Engineer
  • Peter van den Berg Software Engineer