• Ruby on Rails = Korte ontwikkeltijd

  Ruby on Rails biedt een ongekende structuur. Dit betekent minder stappen en minder code. Resultaat: kortere ontwikkeltijd en een beter beheersbare code.

 • Ruby on Rails = Onderhoudsvriendelijk

  Ruby on Rails is buitengewoon geschikt voor websites en applicaties die onderhoudsrijk zijn. Omdat de code van de applicatie goed leesbaar is, is deze goed te beheersen.

 • Ruby on Rails = Open Source

  Ruby on Rails is opensource software. Dat betekent dat iedereen de broncode mag bekijken en aanpassen. Dit zorgt voor continue verbetering van het programma. Omdat er gebruik gemaakt wordt van de hele Rails gemeenschap, worden er snel oplossingen gevonden voor problemen.

 • Jarenlange Ruby on Rails ervaring

  Holder was het eerste internetbureau dat in 2005 geheel overstapte op de ontwikkelframework Ruby on Rails voor zakelijk gebruik. Inmiddels hebben wij flinke ervaring met het programmeren van ROR websites, waardoor we Ruby on Rails als geen ander kennen.

Vraag onze brochure aan over Ruby on Rails

Ruby on Rails

Binnen Holder gebruiken wij het ROR ontwikkel framework al enkele jaren. Dit biedt ons een degelijke en innovatieve ondergrond voor al ons werk. Wij zijn van mening dat Ruby on Rails de beste omgeving is om op een flexibele manier geavanceerde web applicaties te ontwikkelen. 

 

Actieve Ruby on Rails ontwikkelaars

Ruby on Rails biedt een gestructureerde manier van ontwikkelen welke een applicatie oplevert die zeer goed onderhoudbaar is op de lange termijn. Daarnaast is er rond Ruby On Rails een zeer actieve community waarin wij zowel professioneel als privé zeer actief zijn. Wij publiceren zelf Open Source projecten en dragen bij aan de verdere ontwikkeling van andere Open Source projecten. Ook organiseren we de Europese conferentie over Ruby en Rails.

Over Holder

Holder_office

Bij Holder staan we dagelijks met onze voeten in de West-Friese klei. Dit merkt u direct aan onze aanpak. Resultaat gericht en zonder gedoe. Meer over holder..